KLADNO - BK MLADÁ BOLESLAV (1:2 s.n)

Takže první report od mladých..

Když po příjezdu k zimáku asi po 10 minutách najdu sektor,místní pořadatel mi říká že se lístky kupují úplně na druhé straně asi 200 m od zimáku,koupím si tedy lístek za slušnou cenu a mířím do sektoru kam přicházím asi ve 3 minutě první třetiny.

V sektoru nás může být odhadem necelá stovka,spoustu lidí ale je ještě ve vedlejším sektoru.Stadion se mi líbí,sektor je takový malý,nad ním je dřevěná střecha takže má i celkem solidní akustiku.

V první třetině je fandění špatné,hokej také nestojí za nic ,skončí třetina,jdu se občerstvit,ochutnat místní klobásu a doufat že ve druhé třetině ze zlepší jak výkon kluků na ledě,tak výkon nás fanoušků.Ve druhé třetině je ale fandění bohužel podobné jako v té první,navíc ještě prohráváme 0:1,fandí jen půl sektoru což je prostě škoda,jako už to chodí dlouho nevyužíváme moc svůj potencionál.

Do třetí třetiny jdu s tím,že si to prostě užiji,a že musíme vyrovnat,protože tento zápas byl pro nás hodně důležitý.Ve třetí třetině dáváme gól,a v našem sektoru to vypadá jako by nás někdo polil živou vodou.Hoří jeden stroboskop,vypadá to pěkně,po chvíli přijdou pořadatelé,ale nic velkého se neděje,hned také odchází a my můžeme slavit:)..

Začíná se fandit fanaticky,jeden chorál zpíváme hodně dlouho v kuse a zapojuje se dost lidí,což bylo super,dělali se odpovídačky s vedlejším sektorem,kde stáli další fanoušci zelenobílých.

Ještě pár slov k domácím,na stadionu bylo necelých 3000 diváků,z kotle Kladenských jsem většinou slyšel jen bubny,fandění jen při přesilovkách,nebylo to špatně,občas jsem je slyšel,ale osobně jsem od nich očekával víc. V prodloužení ještě přetrvávala euforie z vyrovnání na 1:1 a většina fanoušků si to užívala.Takhle by to mělo být celý zápas!Vyvrcholení zápasu pak přichází při samostatných nájezdech,které jsou hodně dlouhé,vyvolávají se hráči i oba brankáři,přidává se i tribuna po levé straně sektoru a naši hráči nakonec vítězí a získávají bonusový bodík.Radost Boleslavských fanoušků je obrovská,znovu se odpovídá s levou stranou,v sektoru se zapaluje stroboskop,který bohužel nechytá,ale i tak si myslím že třetí třetina plus prodloužení a nájezdy byla ohledně fandění jedna z nejlepších v celé sezoně.

Teď doufejme že vyhrajeme v pátek v Olomouci a v neděli všichni doma na Chomutov,pojďme fandit,je to potřeba!

BS